Uitvaartfotografie

Steeds meer mensen zien de waarde in van uitvaartfotografie bij begrafenissen of crematies. Een laatste hand op de kist, mooie afscheidswoorden van familie en vrienden. Dit zijn momenten die voor u en uw dierbaren erg waardevol zijn. Waarom een professionele uitvaartfotograaf huren en niet een kennis die wat foto´s neemt? Naast het feit dat die bekende van de familie de uitvaart niet volledig meemaakt, zijn er veel technische aspecten deze vorm van fotografie zo moeilijk maken.

Uitvaartfotograaf, een vak niet voor iedereen weggelegd

Ten eerste is het erg lastig om met weinig licht mooie sprekende foto´s te maken. Foto´s worden al snel donker, korrelig of onscherp. Ervaring komt hier om de hoek kijken. Hoe dat moment vast te leggen en bovenal op een fraaie eerbiedige manier dat kan alleen een uitvaartfotograaf.  Ten tweede weet een ervaren uitvaartfotograaf goed om te gaan met geluid. Niks is zo storend als een fotograaf die de hele tijd rondloopt en wellicht zijn camera nog op ´klikken´ heeft staan. Een kundige uitvaartfotograaf weet dat er op zijn camera een uitknop zit voor dit storende geluid.

Wilt u die momenten van afscheid later nog eens terugzien? Met respect, gevoel en gepaste intimiteit. Kies dan voor één van onze uitvaartfotografen.

{Momenteel zoeken wij nog uitvaartfotografen, bent u een uitvaartfotograaf, dan kunt u zich hier gratis aanmelden}

Klap test in