Hoe werkt het voor bezoekers?

Het idee

Het idee achter een Koopwaar website is ontstaan uit verhalen van ontevredenheid van mensen over offertesites. Offertesites beloven consumenten meerdere offertes, zodat ze die kunnen vergelijken met elkaar. Echter werken deze sites niet transparant. De klant kan vaak niet zien welke bedrijven aangesloten zijn en weten dus niet van wie ze een offerte onvangen. Op voorhand kan de klant dus geen inschatting maken welke kwaliteit hij of zij kan verwachten. Vergelijken doe je immers niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit.

i-idee-koopwaar
i-vertrouwen

Transparant en vertrouwd

Koopwaar.nl biedt een platform dat consumenten en bedrijven dichter bij elkaar brengt. Sites van Koopwaar.nl zijn transparant en dat schept vertrouwen. Dat is een gezonde basis voor zowel klant en fotograaf. Een consument heeft direct een eerste indruk van een bedrijf als hij/zij een profielpagina bekijkt. Hoe presenteert een fotograaf zich en spreken de referentiefoto´s aan? Zo ja, dan kan gebruik gemaakt worden van een direct berichtsysteem. Dat staat op de profielpagina van de fotograaf, rechts op de pagina. De consument kan dan rechtstreeks een bericht sturen naar de fotograaf. Bellen kan natuurlijk ook. Dat is transparant.

Zoekmachine

We hebben een unieke zoekmachine ontwikkeld waarmee je snel en overzichtelijk fotografen op kunt zoeken. Dat kan op expertise, maar ook op regio. En dat is handig want de meeste mensen gunnen fotografen in hun buurt het werk.

i-mensen-zoeken-oranje
i-mens-groen

Profielpagina´s

Fotografen zijn er in alle soorten. Ieder met een eigen expertise of stijl van fotograferen. Door middel van een profielpagina kan een fotograaf zich onderscheiden van de rest. Door een goed geschreven tekst te schrijven en mooie vakkundige foto´s te uploaden die de fotograaf representeren.